Hier zijn we ook bereikbaar:

23 February 2011

Slachters op het Binnenhof

Door eerstkoffie
Meestal maak ik me niet druk. Wind me niet op. Behalve over 's Nederlandsch politiek. Ofwel het ontbreken daaraan.,
Zo is Rosenthal nu ontsteld. Over de donderspeech van Gaddafi. Ja, daar waren er meer ontsteld van. Ontsteld zijn schijnt ook prima te lukken zonder Balkenendenorm salaris plus auto met chauffeur. Er moet maar weer een VN resolutie komen. Dan mag de officieele Verenigde Cricketclub ook officieel het vingertje heffen.
Over Italie, dat met haar eigen VOC-mentaliteit het uiteindelijke verschijnen van iemand als Muammar Gaddafi bewerkstelligde, is Rosenthal niet ontsteld. Hier in ons welvarend gebied vergeet men dat in het door kolonisatie leeggevreten Afrika, labiele- en machtsbeluste autochtonen de macht grepen, nadat de voormalige kolonist het gebied ontredderd achterliet. De corrupte regimes die ontstonden in een door het Westen keurig in vierkantjes afgebakend gebied, hadden geen beter voorbeeld dan de hebberige 'beschaafde' wereld.

Zoals gewoonlijk maakt Nederlaag zich verbaal erg druk over wat er zich allemaal in Vervanmijnbeddistan afspeelt. En proberen we het beste jongetje van de klas uit te hangen bij de Verenigde Naties, de organisatie die ook niets doet en Nederlaag enkel uit beleefdheid af en toe iets laat zeggen.

Terwijl Wilders, Rutte en Judas Verhagen bekvechten over hun acte de presence tijdens campagnes wordt een groepje anderskleurigen in dit land al jarenlang getreiterd door eerdergenoemd nepblondje. Gestuurd door weemoedige heimwee aan zijn mooie tijd in de Kibboets, wil Geert in een plannetje met de CU, Sharia, Halalvlees en Moskee uit onze grondwet houden. Los van de vraag of het nodig is dat die termen daarin zouden verscchijnen. Maakt niet uit, Geerts statement doet het goed bij het laagopgeleide deel van zijn aanhang.
Tachtig procent van hetgeen onze slachthuizen voortbrengen wordt halal geslacht omdat het vlees zijn weg vindt naar het Midden Oosten.
Ik zie de slachters al op het Binnenhof staan met hun bebloede witte overjassen. Uitbeenmes in de hand.
Het, nog strictere, kosher slachten wordt maar even vergeten evenals alle mensen die straks weer hun schaap gaan slachten op balkonnetjes in Den Haag en Amsterdan West.
De Nederlaagse politiek is er niet voor u, noch voor mij. Slappe hangballen. Aan de andere kant een beetje zieken en treiteren. Elkaar daarbij de hand boven het hoofd houdend, angstig om de macht te verliezen. Politiek correcte Gaddafi's met witte boorden en een vroom smoelwerk.
Wachten dus tot de Arabische Revolutie, waarin het volk strijdt voor burgerrechten en eerlijkheid, de Middellandse Zee zal oversteken. En uiteindelijk ook ons land zal bereiken.
Dan beseft u zich, als brave burger, dat politici groot werden met niet-bestaande problemen terwijl het de echte liet liggen.

Een moskee en halalvlees hebben nog nooit iemand getroffen in zijn leven. Maar ondertussen krijgen uw kinderen nog steeds slecht onderwijs, moet u voor goede medische zorg elders in de Eurabische Unie zijn en wordt de overvloed aan vergrijsden compleet aan haar lot overgelaten.
Terwijl Rutte, Verhagen en Wilders een lintje van de eerste serie JSF's doorknippen, ziet u buiten dat getergden een politiebureau in brand hebben gezet en molotovcocktails richting ME gooien.

No comments:

Post a Comment